Επικοινωνία

Δημοτικό Σχολείο Κορησού

Τηλ.: 2467307075
mail@dim-koris.kas.sch.gr,

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΗΣΟΥ
2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Φίλοι γονείς

      Όπως όλοι γνωρίζετε, φέτος ολοκληρώνεται η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας. Έτσι, σύμφωνα με το καταστατικό μας πρέπει να διενεργηθούν εκλογές για το νέο Δ.Σ., τη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή και τους αντιπροσώπους του Συλλόγου στην Ένωση Γονέων. Η δεύτερη συνεδρίαση και οι εκλογές θα διενεργηθούν την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Σχολείο Κορησού.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΊΟΥ 

Αγαπητοί γονείς

   Γνωρίζουμε όλοι ότι η ύπαρξη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο ελληνικό σχολείο είναι απαραίτητη. Οφείλει να συμβάλλει στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων που διαρκώς προκύπτουν στο σχολείο. Το μέγεθος επιτυχίας τους εξαρτάται, κατά κύριο λόγο, απ’ το βαθμό συνεργασίας με το σύλλογο διδασκόντων, αλλά συγχρόνως και απ’ τη  συμβολή  του στη σχολική ζωή.
   Και για τους λόγους αυτούς λοιπόν,  η ενεργή συμμετοχή σας είναι επιβεβλημένη. Η συνεργασία μας με το απερχόμενο Δ.Σ., αν και για λίγο χρονικό διάστημα, ήταν άκρως εποικοδομητική. Ευελπιστούμε και με το νέο Δ. Σ. θα έχουμε ανάλογη συνεργασία για την προώθηση των στόχων του σχολείου μας.
   Εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές σας.
                                                                                                                       Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                                                     ΙΩΑΝΝΗΣ Β. ΠΑΤΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου